alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Tights

 
[329]
1 / 7
Sida:av 7

Flexibla och sköna leggings för träningen

Reebok har ett stort sortiment av tights för ditt träningspass. Välj mellan sport leggings i både korta och långa modeller samt tights i både enfärgade modeller och mönstrade tryck. Med material som både låter huden andas och som ger stöd till musklerna får du ett högpresterande plagg i hållbart material. Välj mellan klassiska ankellånga leggings och kortare modeller som ger skön svalka kring ankeln. För de allra varmaste sommardagarna hittar du även shortsmodeller i stretchiga material, och dessutom hittar du flera smickrande passformer som låter dig få en snygg träningsstil. Välj mellan en mängd färger och mönster!

Reebok tights för säker och bekväm passform

Med rätt träningskläder kan du lägga fullt fokus på träningen utan distraktion. Med ett par välsittande sport tights slipper du rätta till dina plagg under passet och kan istället vara säker på att dina leggings för sport sitter på plats oavsett övningar. Med sina mjuka material och särskilda platta sömmar slipper du skav trots den kroppsnära passformen. Du hittar även material som är både ventilerande och fuktavledande för att du ska hålla dig både torr och sval även under de allra mest krävande träningspassen. Välj ett par korta tights om du vill ha extra svalka och ventilation. 

Snygg och klassisk träningsstil eller attitydfull look

I Reeboks kollektion hittar du klassiska ankellånga modeller i svart för en sofistikerad och elegant träningsstil. Matcha med vita sneakers och svart träningstopp från Reeboks kollektion för en fräsch stil från topp till tå. I kollektionen hittar du även modeller i starka färger och pigga mönster. Matcha med enfärgade toppar för att låta dessa attitydfulla plagg få fullt fokus för en färggrann och energifull look. Du hittar även enfärgade tights i en mängd olika färger om du vill köra på en monoton färgskala som drar till sig blickarna.