alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tights · Outlet

 
[265]
1 / 6
Sida:av 6

Hitta flexibla Reebok tights på rea

Ett par leggings är ett nödvändigt basplagg i de flesta träningsgarderober. Med högkvalitativa material och säker passform får du ett plagg som låter dig prestera på topp. När du tränar är det viktigt att dina träningskläder låter dig lägga fullt fokus på träningen genom att vara så bekväma som möjligt och genom att sitta ordentligt på plats. Plagg som du behöver justera under passet ger både distraktion och irritation. Med Reeboks tights på rea får du ett plagg som låter dig satsa allt på prestation och träning. Välj mellan en mängd olika modeller, färger och mönster för att lägga till detta användbara plagg i garderoben.

Leggings som låter dig prestera på topp

Med Reeboks tights på rea gör du ett riktigt kap. Med material som både ventilerar och leder bort fukt och svett från huden får du ett plagg som håller dig både sval och torr. Utan störande svettfläckar på kläderna kan du känna dig på topp i Reeboks leggings, och med platta sömmar sitter tightsen skönt på plats utan att skava eller skapa friktion. Med sin säkra passform klarar du även alla möjliga rörelser utan att behöva justera dina tights. Välj mellan låg skärning, hög midja, ankellånga tights eller tights med trekvarts längd. 

Snygg och klassisk stil

Med Reebok tights på rea får du ett användbart plagg som har flera användningsområden. Tights är perfekta till allt från dans och yoga till gym och crossträning. Välj ett par klassiska svarta tights för en sofistikerad och minimalistisk stil eller som bas till andra accentfärger. För en tuff look hittar du mönstrade och färggranna tights som ger dig lite extra energi och motivation till träningen. Matcha med ett par bekväma träningsskor som har skön stötdämpning för att få ordentligt med stöd för dina rörelser under din träning.