alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Tränings- och duffelväskor

 
[14]
Workout Ready Grip Bag
WOR FUNCTIONAL GRIP
Act Core Graphic Grip Bag
Training Supply Bag
Foundation Convertible Grip Bag
Classics Tailored Packable Grip Bag
Tech Style Graphic Tote Bag
Prince Reebok Duffel Bag
Training Essentials Grip Bag Small

Rymlig duffelväska för både träning och vardag

Se till att du får med dig all din utrustning till träningen med Reeboks rymliga och slitstarka duffelväskor. Välj mellan en mängd olika modeller och stilar för att hitta en duffelväska som passar både på väg till träningen och för packning till weekendresan. En ordentlig sport duffel bag är helt enkelt ett grundläggande tillbehör i din sportgarderob. Välj en väska från Reebok för att bekvämt få med dig det du behöver. Med smarta fack och slitstarka material kan du räkna med en hållbar väska som ger både komfort och stil.

Duffelväskor med smart organisation

Med en duffelväska från Reebok kan du enkelt hålla koll på din packning och organisera dina tillbehör, och med smarta fack kan du se till att hålla smutsiga skor borta från resten av din packning. Du hittar även bra och ventilerade fack för svettiga träningskläder och fuktiga handdukar. För småsaker och värdesaker finns små och praktiska fack som gör att du alltid hittar det du behöver utan att behöva gräva i väska och med bekväma och vadderade bärremmar slipper du skav på axeln. Du hittar även väskor som går att bära på flera sätt, över axeln, tvärs över kroppen eller med praktiska bärhandtag.

Väskor som ger både stil och komfort

Med Reeboks duffelväskor får du både ett praktiskt tillbehör och en snygg accessoar i ett. För en minimalistisk stil hittar du klassiska svarta väskor med vita Reebok-tryck som ger dig en sofistikerad och avskalad stil. Dessa går lätt att matcha med din träningsgarderob. För en kul färgklick kan du välja en svart väska med tryck i färg eller en svart väska med färggrann ovandel. Du hittar även väskor i allt från pastell till neonfärg. För att sticka ut lite extra kan du välja en mönstrad väska att matcha till din träningslook.