alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Träningsform

 
[2403]

Sportkläder från Reebok med hög komfort

I Reeboks breda sortiment av sportkläder och accessoarer kan du hitta allt du kan tänkas behöva för dina träningspass. Du kan välja bland tights, shorts, linnen, t-shirts, jackor, skor och andra sportgrejer. Om du tränar regelbundet så behöver du definitivt en ordentlig uppsättning av plagg som är sköna att röra sig i. Komfort är helt klart A och O när det handlar om träning, och det är viktigt att välja ett stretchigt material som låter huden andas. Passa på att uppdatera garderoben med nya sportkläder inför ditt nästa pass på gymmet.

Maxa prestationen med mångsidiga kläder och sportgrejer för träning

Reebok har flera mångsidiga sorter av tights som du kan använda oavsett vilken form av träning du känner för. Med en lagom hög midja och kroppsnära passform får du en smickrande figur, men framför allt så är dessa tights för träning otroligt behagliga att röra sig i. De är tillverkade i trikåmaterial i nylon och spandex med matt finish samt Speedwick-teknologi som leder bort fukt och gör att du håller dig sval och torr. Den medelhöga midjan sitter bra på plats när du tränar och tänjer på dina gränser på gymmet.

Träningskläder och andra användbara sportutrustning

En mångsidig och fuktaledande t-shirt är ett måste för dig som tränar. En slimmad passform och snygga Reebok-tryck ger dessutom extra stilpoäng. Med rätt sportkläder så blir träningen både roligare och skönare, dessutom kan du fokusera på din prestation utan att behöva oroa dig för skav eller illasittande plagg. Ett par träningsskor med bra stötdämpning är också väldigt viktigt när du tränar, men du får inte glömma de små detaljerna. Här kan du shoppa en uppsättning av träningsstrumpor som sitter perfekt på plats i skon, och dessa strumpor finns i praktiska flerpack så du kan använda dem flera gånger i veckan innan du behöver tvätta.