alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Träningsform · huvudbonader

 
[20]

Pannband sport - sportiga huvudbonader för träning och fiske

Det bästa med sportiga pannband och andra huvudbonader är att de håller svetten borta från ögonen och låter dig fokusera obehindrat på din träning. Alternativen i utbudet av pannband för sport fungerar även som en snygg accessoar till resten av din outfit och kommer i allt från neutrala heltäckande basfärger i stilren vit, svart eller grå färg, till spännande kontraststarka färger som Horizon Blue och Proud Pink.

Sportpannband och kepsar som håller håret på plats

Vid intensiva träningspass är det viktigt att fukt, hår och svett håller sig borta från ögonområdet. I Reeboks urval av huvudbonader hittar du därför kepsar, fiskehattar och sportpannband som håller ögonen fria och samtidigt håller håret på plats. Pannbanden går att beställa i 3-pack och är framtagna med invändig textur som håller banden stadigt på plats när du rör på dig. Många kepsar i sortimentet kommer med inbyggt svettband som har fuktabsorberande egenskaper och på så sätt motverkar att fukt når ögonen. I Reeboks utbud av huvudbonader hittar du dessutom snygga fiskehattar. Dessa fiskehattar är vattenavvisande, så du kan hålla dig torr när regnet faller. Precis som med kepsarna kommer Reeboks fiskehattar med ett fuktabsorberande svettband och själva huvudbonaden är tillverkad av skönt, skonsamt polyestermaterial.

Snygg accessoar för träning och vardagsbruk 

Som med många andra klädesplagg i Reeboks utbud, kombineras funktionella och praktiska egenskaper med ett yttre som passar lika bra i löpspåret som till vardagspendlingen till och från gym eller jobb. Många modeller kommer dessutom med klassisk Reebok-logga på framsidan och är designade så att de snyggt kompletterar resten av din outfit eller en sportig look i vardagen. Så letar du efter en huvudbonad som håller fukt eller hår borta från ögonen och samtidigt är ett snyggt plagg att bära i vardagen, har du helt klart hamnat rätt.