alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Träningsform · Kläder · Outlet

 
[881]

Sportkläder rea - kvalitativa träningsplagg till ett reducerat pris

Rätt sportkläder låter kroppen röra sig obehindrat, vilket ger dig tid till att helt fokusera på din träning. I Reeboks breda urval av träningsplagg hittar du allt från kompressionstights för löpträning till 80-talsinspirerade hoodies, utmärkta som överdragströja till och från gymmet. Kläderna kommer i en design med i heltäckande svart, grå eller vit färg, eller mer färgglada alternativ i exempelvis spännande Metallic Silver, Heritage Teal eller Instinct Red. Under en kort period kommer kläderna i utbudet av sportkläder på rea till ett reducerat pris, så passa på att fynda.

Moderna träningskläder i Reeboks utbud av reasportkläder

När du tränar, oavsett nivå, behöver du kläder som tillåter dig fokusera på din prestation, vare sig det handlar om snabba vändningar på fotbollsplanen eller intensiva pass på gymmet. Kläderna behöver med andra ord inte stå i vägen för ditt träningsdriv. Därför kommer alternativen i sortimentet med svettavledande, ventilerande meshpaneler, och en del plagg i utbudet, främst träningskläder för löpare, kommer med reflexdetaljer på sidorna. Detta för att du ska synas ordentligt om du springer när det är mörkt ute eller under tidig morgon nära en landsväg. För att spara på jordens resurser och minska på onödigt avfall är många alternativ i utbudet dessutom tillverkade av återvunnet material.

Sportiga träningskläder som passar just dig

Kläderna i Reeboks rea-sektion för sportkläder passa både till träning och vardagsbruk. Exempelvis ger ett par tights dig optimal rörelse under träningspasset samtidigt som plagget kan användas för en sportig look i vardagen. Beroende på vad som föredras kommer kläderna i ett varierat urval av storlekar samt i ledig, normal eller åtsittande passform. Hur du än bestämmer dig att använda kläderna i utbudet av reasportkläder hittar du plagg med samma höga funktionsförmåga som i övriga kategorier, nu med ett lägre pris. Ta träningen till nästa nivå med sköna sportkläder från Reebok.