alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Träningsform · Outlet

 
[1515]

Upptäck praktiska träningskläder i Reeboks Sport Outlet-kollektion

I Reeboks Sport Outlet-kollektion hittar du allt som behövs för ett lyckat träningspass. Urvalet har allt från kompressionstights, shorts, träningslinnen och mycket mer. Alla kläder kommer i ett flertal storlekar och passformer som passar de allra flesta. Detsamma gäller urvalet av färger. Sportiga plagg i diskret basfärgad design för ärenden i vardagen varvas med alternativ som definitivt sätter färg på tillvaron. Dessa plagg kommer i spännande färgval som Legacy Red eller Vivid Orange.

Outlet Sport - kläder som tar träningen till nästa nivå

Självklart är funktion och praktiska egenskaper både A och O när det kommer till kläder framtagna för träning. I Reeboks Sport Outlet-kollektion hittar du därför allt från lätta t-shirts i normal passform tillverkade av skönt polyestermaterial som håller dig sval under ditt träningspass, till tights i heltäckande Vector-tryck framtagna av mjukt trikåmaterial. Dessa tights kommer dessutom med lätt stretch, vilket gör dem till en favorit att bära till både yogapasset och löpturen. Reeboks Sport Outlet-kollektion bjuder även på mycket mer än så det finns ett brett urval av träningslinnen med brottarrygg i ledig passform, som kombineras med moderna löparbyxor i slim fit-design. Som om det inte vore nog kommer många kläder i sortimentet med meshdetaljer. Dessa detaljer håller kroppen sval och torr under hela träningspasset. För att spara på jordens resurser och i ett försök att undvika onödigt avfall är många plagg i utbudet dessutom tillverkade av återvunnen polyester.

Sportiga kläder för träning och vardagsärenden

Kläderna i Reeboks Sport Outlet-kollektion kombinerar funktion med ett snyggt yttre. Alternativen i utbudet ger dig även en sportig vardagslook och kan matchas med resten av kläderna i Reeboks breda sortiment. Så om du är ute efter snygga klädesplagg som samtidigt tar din träning till en ny nivå, har du helt klart hittat rätt. Utforska Reeboks Outlet Sport-kollektion idag.