alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Träningsform · Strumpor

 
[54]
1 / 2
Sida:av 2

Sportstrumpor för alla typer av träning

När du tränar och sportar är det viktigt att ha rätt utrustning. Genom att ekipera sig på rätt sätt kan du förbättra din prestation samt undvika onödiga skador, förslitningar och obehag. En detalj som många tyvärr glömmer eller prioriterar bort är strumpor. Detta är dock helt fel sak att spara in pengar på då ett par bra sportstrumpor faktiskt är A och O för att du skall få till ett bra och njutbart träningspass utan obehag. Reeboks träningsstrumpor är välventilerade och tillverkade i material så som bomull, polyester, nylon och spandex. I många fall är materialet en blandning av de ovanstående i olika kombinationer. Materialet låter fötterna andas, transporterar bort eventuell fukt som uppstår vid användning och håller dina fötter torra och varma. De flesta strumpor har också någon extra detalj som förstärkta partier i hålfot, häl och tå eller inkorporerade meshpartier för extra ventilation.

Med rätt strumpor kommer du längre

Reeboks funktionsstrumpor kommer i olika modeller och designer. Välj därför en strumpa som passar den sport du utövar. När du väljer sportstrumpor spelar också den personliga smaken en stor roll. Välj till exempel hur högt skaft du vill att strumpan skall ha, kanske föredrar du låga strumpor eller strumpor som täcker hela vadpartiet och därmed ger extra stöd och värme. Detsamma gäller strumpans tjocklek, vissa föredrar en rejäl socka medan andra vill ha strumpan så tunn som möjligt.

Välskötta strumpor ger bättre stöd

När du väl investerat i ett par riktigt bra sportstrumpor gäller det att sköta dem på rätt sätt så de bibehåller form och funktion så länge som möjligt. Som användare vill du såklart få ut mesta möjliga av dina strumpor. Det kräver ingen större ansträngning från din sida och kommer att vara väl värt det i slutändan då det gör hela skillnaden mellan en mjuk, skön, funktionell strumpa och en stel obekväm sådan. Det enda du behöver göra är att följa tvättråden noggrant så kommer dina strumpor att hjälpa dig framåt i din sport.