alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Sport t-shirts

 
[510]
1 / 11
Sida:av 11

Sport t-shirts för alla träningstillfällen

Reeboks t-shirts för träning finns i flera olika varianter så du ska kunna hitta den modell som passar just dig bäst. Tröjorna är tillverkade av material som består av olika blandningar av polyester, nylon, elastan, spandex och bomull. Dessa material är lätta och smidiga, samt otroligt komfortabla att bära. Våra sport t-shirts är dessutom Dessutom är detillverkade i en teknik som gör att de andas på ett ypperligt sätt. Fukt och svett transporteras bort från huden och håller dig torr, sval och bekväm under hela dagen. Dessutom återfinner du på tröjorna inslag av meshpaneler, reflekterande detaljer, elastiska muddar och linningar samt platta sömmar.

Tränings t-shirts med perfekt passform

Reeboks tränings t-shirts har riktigt bra passform och är framtagna för att följa din kropp som en andra hud under träningen. De finns i olika modeller och stilar, tightare sådana eller de med lösare passform. Välj också mellan långa och korta varianter samt full eller kort ärm. Gemensamt för alla våra toppar är dock att de följer dig i alla rörelser utan att hindra eller besvära. Istället ger tröjorna dig full frihet att ta ut svängarna och ge 100% i alla situationer som uppstår under träningen.

Skapa din egen träningsoutfit

När du ska träna vill du naturligtvis vara både funktionellt och snyggt klädd. Att ha en schysst träningsoutfit kan göra mycket för självförtroendet och träningslusten i allmänhet. Kombinera därför din sport t-shirt från Reebok med andra produkter från vårt stora utbud för att skapa en komplett träningsgarderob. I denna behöver du några olika typer av träningsbyxor, förslagsvis ett par tights eller shorts, och kanske en varmare överdragströja att bära innan och efter träningen. Några par ordentliga funktionsstrumpor är också viktigt att ha när man tränar. A och O är sedan såklart ett par riktigt bra skor lämpade för den sport som du praktiserar.