alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Träningsform · Underkläder

 
[23]

Sportunderkläder för bättre prestation och snabbare återhämtning

Reebok har en lång och stolt tradition av att tillverka de bästa träningskläderna till idrottsutövare och träningsentusiaster. Hela deras arbete går ut på att utveckla och producera plagg som ger atleter de mest ultimata förutsättningar de möjligen kan få att lyckas väl inom sin sport. Kläderna skall ge stöd där det behövs och även underlätta på andra sätt. Det är inte en lätt kombination att uppnå men Reebok har ändå lyckats med detta koncept, och ett bra exempel på deras framgång är deras sportunderkläder. Det rör sig främst om kompressionsplagg av olika typer. Hos Reebok hittar du ett stort utbud av denna sorts sportunderkläder, vilket gör att du under ditt träningspass kan vara klädd i kompressionskläder från topp till tå om du så skulle önska. Kläderna är tillverkade av en blandning av polyester och spandex. Speedwick-teknologi transporterar bort fukt och ser till att du håller dig torr och sval under träningen. Dessutom finns det ytterligare ventilering i form av meshinslag som placerats på strategiska delar av kläderna.

Underkläder för sport som underlättar när du tränar

Sportunderkläder i form av kompressionsplagg kommer att underlätta och effektivisera din träning på ett tydligt sätt. Kompression fungerar så att det tryck som plaggen åstadkommer ökar återflödet av blod till hjärtat. Detta gör att friskt blod når vävnaderna snabbare och därmed också förbättrar syreutbytet, vilket ger piggare muskler. Dessutom kan kompressionen bidra till att rensa vävnaderna på slaggprodukter, något som ger en snabbare återhämtning och mindre träningsvärk.

Underkläder för sport – sköt dem med omsorg

Hur du använder underkläder för sport är naturligtvis helt upp till dig själv. Den speciella kompressionstekniken kan med fördel användas vid andra tillfällen än träning. De kan användas även efter träningen för att uppnå en snabbare återhämtning och pigga, alerta muskler. Vissa väljer till och med att sova i sina sportunderkläder för att riktigt få ut det mest möjliga av deras funktion.