alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Träningsform · Väskor

 
[140]
1 / 3
Sida:av 3

Sportväska - ett praktiskt tillbehör för den aktive

När du tränar och lever ett aktivt liv behövs en hel del utrustning. Denna utrustning måste också kunna packas och fraktas omkring på något sätt. Det gör du enklast i en sportväska från Reebok. Välj mellan ett flertal modeller och utföranden, väskorna är designade för att passa idrottares individuella behov. Reeboks väskor är tillverkade i slittåligt material och tål de tuffa tag som ett liv på språng medför. Väskorna har ett flertal praktiska detaljer så som strategiskt placerade och specialanpassade fickor, justerbara axelremmar, bärvänliga handtag och mycket mer.

Skaffa en väska för sport som passar dina behov

Det stora utbudet av sportväskor gör att du kan välja en modell som passar just din livsstil. Kanske är det till och med läge att skaffa flera olika typer av väskor så du har väskor anpassade efter olika aktiviteter och behov. Hos Reebok hittar du bags i olika storlekar för de tillfällen du behöver packa lite tyngre. Vid andra tillfällen kanske det räcker med en ryggsäck eller en sportväska i gym bag-modell. Skall du bara ha med ett fåtal saker så som plånbok, mobil och andra småsaker kan du med fördel packa dem i en midjeväska eller en imagiro bag – en mindre sportväska som kan bäras på flera olika sätt, bland annat över axeln eller runt midjan.

Väskor för sport – en accessoar som aldrig är fel

Reebok är inte bara synonymt med högkvalitativa sportkläder och sportutrustning. Märket är också känt för att deras produkter har en mycket hög modegrad. Detta innebär att många av deras produkter, speciellt väskorna, inte bara kan bäras vid sportevenemang. Tvärtom faktiskt, Reeboks väskor passar vid alla typer av aktiviteter och kan bäras vid en rad olika tillfällen. En sportväska från Reebok kan utan problem användas som en weekend bag när du skall iväg på en kortare resa eller varför inte använda en av de mindre modellerna för dina privata tillhörigheter när du tar en sväng på stan med dina vänner.