alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Träningsjackor

 
[14]
Victoria Beckham Track Jacket
Classics Vector Track Jacket
Classics Back Vector Track Jacket
Classics Vector Tape Track Jacket
Reebok Classics Natural Dye Crew Jacket
Classics Washed Track Jacket
Classics Back Vector Track Jacket
Reebok Classics Natural Dye Crew Jacket
Training Essentials Vector Track Jacket

Fräscha träningsjackor för både sport och vardag

En träningsjacka är ett grundläggande plagg i din träningsgarderob, men funkar lika bra till vardags för en sportig stil. Hos Reebok hittar du en mängd olika modeller och utformningar på den klassiska track jacket-stilen. Detta plagg är perfekt på väg till träningen och till uppvärmningen, men även som vindtätt lager över hoodies och tröjor. Med högteknologiska material får du ett användbart plagg som ger dig högsta komfort och låter dig prestera på topp. Matcha med dina vardagskläder för en fräsch look som både skyddar mot elementen och ger dig en snygg och sportig stil.

Träningsjacka som låter dig prestera på topp

Reeboks träningsjackor är perfekta under uppvärmningen eller mellan träningspassen för att hålla musklerna varma. Med enkla blixtlåsstängningar kan du snabbt ta på och av plagget för att justera temperaturen. Du hittar även snygga träningsjackor med ståkrage som är perfekta för löprundan under kyligare dager. Kragen och muddarna håller kyliga vindar ute samtidigt som de ventilerande materialen förhindrar svett och värme. Med vind och vattentäta ytor hittar du även jackor som passar för att skydda mot regn och rusk. Välj en rymligare modell om du vill få rum med lager på lager under träningsjackan.

Snygg sportstil med fräsch design

Hos Reebok kan du välja mellan en mängd olika modeller på track jackor. Här finns klassiska svarta jackor i minimalistisk design med vita tryck och block för en snygg och grafisk stil. Du hittar även croppade modeller med vid passform för en snygg retro-look. För löprundan finns slimmade passformer som inte är i vägen eller distraherar under träningen medan en vidare passform som ger rum för lager är mer passande för en friluftsdag. Välj mellan diskreta färger och tuffa färgkombinationer och matcha med track pants i samma stil och färg för en enhetlig look från topp till tå.