alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Träningsoveraller

 
[40]

Klassisk sportstil med Reeboks tracksuit

Med Reeboks klassiska tracksuits får du en klassisk sportstil som aldrig går ur tiden. Välj en enhetlig färgkombination eller mixa och matcha olika modeller för att piffa upp garderoben. En tracksuit är perfekt både för uppvärmning och för träning utomhus. Det är även det perfekta plagget för en vardagsstil med optimal komfort men fräsch stil. Hos Reebok hittar du färgkombinationer och stilar för alla smaker, och med högteknologiska material hittar du plagg både för svettiga träningspass och kyliga dagar. Välj mellan minimalistisk stil, looks med retrovibbar samt tuffa och attitydfulla färgkombinationer. 

Optimal komfort med Reeboks träningsoveraller

I Reeboks kollektion hittar du en mängd olika modeller av träningsoveraller. För löprundan hittar du slimmade passformer som gör att du bekvämt tar dig fram i terrängen eller i spåret utan distraktion från onödigt mycket material. Dessutom finns trackjackor med ståkrage som håller kyliga vindar borta, samt sköna och elastiska muddar som skyddar mot kyla. För uppvärmningen hittar du modeller som enkelt rymmer lager och som snabbt kan dras på och av även över sneakers. För att enkelt kunna justera din temperatur kan du välja en modell med blixtlåsstängning framtill, medan träning utomhus under kallare dagar passar för jackor i hoodiemodell.

Snygga stilar och färgkombinationer för både träning och vardag

I Reeboks kollektion av tracksuits kan du välja bland modeller i minimalistiska och monokroma färgkombinationer, grafiska detaljer eller färggrann design. Du kan använda din tracksuit till både uppvärmning och träning, men även till vardags. Mixa och matcha för att få ut så mycket som möjligt av ditt plagg. Du kan till exempel välja att bära din träningsjacka till dina vardagskläder för ett extra sportigt plagg med tuff stil. Glöm inte att välja rätt skor till din look. Med ett par fräscha vita sneakers från Reebok får du en snygg finish till vilken färgkombination som helst.