alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Tyngdlyftning

 
[9]
Legacy Lifter II
Flashfilm Train 2
Flexagon Force 3
Lifter PR II Shoes

Få optimal stabilitet och komfort med Reeboks utrustning för tyngdlyftning

När du lyfter tunga vikter så är det viktigt att du har ett par hållbara skor på fötterna. Du ska kunna stå stadigt på underlaget och känna dig bekväm. Dessa skor från Reebok passar för både tyngdlyftning och mångsidig träning, så du kommer definitivt att få användning för dem oavsett hur ofta du tränar på att lyfta. Skorna har en lätt och stötdämpande sula i EVA-material och en ovandel i Flexweave som är ett vävt material i textil som ger både stretch och stöd. Den kompressionspressade mittre sulan tar upp stötar och gör så du får ultimat komfort när du lyfter vikter. Dessa skor för tyngdlyftning har dessutom en modern typ av skaft som är tillverkad i högdensitetsskum som ger bra funktion och komfort.

Skor och accessoarer från Reebok för tyngdlyftning och mångsidig träning

Här kan du spana in ett stort sortiment med utrustning som är speciellt designade för tyngdlyftning. Dessa lyftarskor från Reebok har en något högre häl som ger extra bra stabilitet. Allt för att du ska kunna få maximal komfort och känna dig säker på gymmet. Skorna i den här kollektionen går också att använda till annan högintensiv träning då de har inbyggd stötdämpning i EVA-material och passar för funktionell träning.

Satsa på Reeboks wrist wraps och tillbehör för tyngdlyftning

Utöver skorna så gäller det att du har koll på resten av din utrustning. Bra och slitstarka klädesplagg som håller för tuffa tag är viktigt. Sedan kan du även investera i Reeboks wrist wraps för tyngdlyftning som skyddar dina händer och handleder när du lyfter vikter i träningslokalen. Du får maximalt med stöd och stabilitet så du ska kunna slå dina personliga rekord. Dessa wrist wraps från Reebok sitter bra på plats tack vare de justerbara kardborrestängningarna.