alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Hiking

 
[40]

Kläder och skor för hiking och friluftsliv

Reebok har tagit fram sina olika kollektioner för att passa för olika träningsformer och aktiviteter. Med skor och kläder som är specifikt framtagna för olika sporter kan du optimera både din komfort och prestation. För trekking och friluftsliv hittar du tåliga kläder och skor som ger dig fullt skydd i vildmarken och ger dig stödjande bas för en härlig vandringsupplevelse. Här finns skor både för kyligare vandringsutflykter och varma sommardagar samt kläder som tål både regn och vind. Ge dig ut på en härlig hikingupplevelse med rätt utrustning för att orka ännu längre.

Skor för trekking på ojämna underlag

Reeboks terrängskor för hiking är särskilt framtagna för att ge dig stöd och stabilitet på ojämna och hala underlag. Med greppande gummisulor får du säkra steg även på blöta rötter och hala stenar. För att du ska hålla dig bekväm är skorna försedda med vattentäta material som gör att fötterna är torra även i blötmarker. Dessutom fungerar materialet så att det leder bort fukt och svett från fötterna så du håller dig så torr och bekväm som möjligt. Med härlig stötdämpning i sulorna kan du få extra energi till din vandring och orka ännu längre.

Kläder och utrustning för hiking i alla väder

Hos Reebok hittar du kläder för hiking både under vinter- och sommarhalvåret. För varma utflykter hittar du lösa snitt på linnen och shorts som gör att du får en luftig och ventilerande känsla. För kyligare delar av året finns isolerande lager som tights och långärmade tröjor som du lätt kan bära under fleecejackor och vindtäta material. Du hittar både dämpade färger och grafiska mönster på Reeboks hikingkollektion. Glöm inte heller detaljer som sköna kepsar som håller borta störande solstrålar från ansiktet när du är ute på vandringsleden. Matcha med utrustning som praktiska ryggsäckar, midjeväskor och vattenflaskor som du kan behöva under utflykten.