alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hikingbyxor

 
[7]
Dam Träningsform Svart Workout Ready Program Bootcut PantsDam Träningsform Svart Workout Ready Program Bootcut Pants

Workout Ready Program Bootcut Pants

Dam Träningsform

Dam Träningsform Svart Thermowarm+ Graphene PantsDam Träningsform Svart Thermowarm+ Graphene Pants

Thermowarm+ Graphene Pants

Dam Träningsform

Var förberedd för vildmarken med rätt hikingbyxor

Med Reeboks kollektion av vandringskläder kan du känna dig helt förberedd för friluftsliv och turer i vildmarken. Med kläder som både skyddar mot elementen och ger dig rörelsefrihet och komfort kan du lägga fullt fokus på naturens skönhet. Reebok har en stor kollektion av hikingbyxor som ger dig just både rörelsefrihet och komfort. Med högteknologiska material får du byxor av högsta kvalitet. Välj mellan både isolerande och ventilerande material beroende på vilken del av året du är ute, du hittar en mängd olika modeller och snitt som både ger dig bekvämlighet och stil ute på leden.

Trekkingbyxor i hög kvalitet 

När du är ute och vandrar är det viktigt att du har tåliga och slitstarka plagg som klarar av elementen. Med Reeboks hikingbyxor får du plagg som är specifikt framtagna för friluftsliv. Välj till exempel ett par byxor med slimmad passform för full rörelsefrihet och muddar vid bensluten för att hålla kalla vindar ute. Med material som leder bort svett från huden kan du hålla dig torr även under flera lager. För varma dagar hittar du byxor med ventilerande meshfoder som dessutom håller dig sval och ger en luftig känsla. Reeboks hikingbyxor har även vindskyddande material som gör att du inte distraheras av blåsiga dagar. Du hittar även byxor med fuktavledande yta för att klara regn och rusk.

Trekkingbyxa som håller både stil och komfort

Reeboks hikingbyxor ger dig en skön känsla av frihet under din vandring. Välj mellan löst sittande modeller som får plats med ett lager tights under för kyliga dagar eller mer slimmade modeller för att hålla vindarna ute. Matcha dina byxor med Reeboks kollektion av hikingkläder för att vara redo för elementen från topp till tå. Bland annat hittar du både jackor, t-shirts och skor särskilt gjorda för friluftsliv.