alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Hikingkläder

 
[90]
1 / 2
Sida:av 2

Praktiska hikingkläder för vandringsutflykten

Reebok har tagit fram sin utrustning för specifika sporter och aktiviteter för att du ska få produkter som är särskilt anpassade för just din sport. När det kommer till friluftsliv och vandring krävs det alltid lite extra av dina kläder och skor och detta har Reebok sett till att skapa i sin kollektion av hikingkläder. Med högteknologiska material som både skyddar dig från elementen och håller dig bekväm i dina rörelser kan du lägga fullt fokus på din upplevelse utan distraktion och störande moment från skavande plagg.

Trekkingkläder för att klara dig i alla element

I Reeboks kollektion hittar du smarta trekkingkläder för alla säsonger. Många av plaggen fungerar dessutom bra att använda som lager på lager så du kan använda dem året om. Bland hikingkläderna hittar du sköna t-shirts i fuktavledande material för att du ska hålla dig torr och sval under svettiga vandringar. Med löst sittande snitt får du en skön och luftig känsla som även ger dig ventilation. Du hittar även korta tights och shorts i kollektionen vilket passar perfekt under varma utflykter. Välj en långärmad och mer figurnära topp om du söker en tröja att använda närmast kroppen under kyligare vandringsturer. Matcha med tights och bär sedan ett par överdragsbyxor och jacka i vindtätt material över dina lager.

Snygg trekkingstil med Reeboks kollektion

Även om du är ute i vildmarken kan du hålla stilen på leden med Reeboks hikingkläder. Här hittar du plagg med klassisk sportstil som håller dig både snygg och fräsch under utflykten. Matcha dina kläder med accessoarer som kepsar och skärmmössor för att hålla störande solstrålar borta från ögonen. Du hittar även praktiska ryggsäckar med rymliga fack för att få med dig utrustning och proviant under längre vandringar. Glöm inte heller nödvändiga tillbehör som rätt strumpor vilket kan göra all skillnad för din komfort under vandringen.