alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Hikingkläder

 
[93]
Workout Ready Pant Program Shorts
Workout Ready Shorts
Workout Ready Polyester Tech Tee
Training Essentials Vector Graphic Tee
Workout Ready Pant Program High Rise Leggings
Workout Ready Sports Bra
Workout Ready Compression Briefs
Workout Ready Track Pants
Reebok Identity Sports Bra
Running 1/4 Zip Top
Reebok Austin Shorts
Workout Ready Shorts
Running Speedwick T-Shirt
Workout Ready Shorts
Workout Ready Seamless Sports Bra
Workout Ready Track Pants
Workout Ready Shorts
Workout Ready Compression Tights
Outerwear Quarter-Zip Sweatshirt
Thermowarm+ Graphene Leggings
Outerwear Fleece Quarter-Zip Jacket
Piping Leggings
Workout Ready Graphic Shorts
Workout Ready Pant Program Capri Tights
Reebok Identity T-Shirt
Thermowarm Touch Base Layer Bottoms
Workout Ready Activchill T-Shirt
Lux Leggings
DMX Training Hybrid Winter Jacket
Lux High-Rise Leggings
Reebok Austin Shorts
Workout Ready Shorts
Lux High-Rise Perform Leggings
United By Fitness Epic+ Shorts
DMX Training Hybrid Winter Jacket
Lux High-Rise Perform Leggings
OW TW+GRPHN PAD JCKT
Workout Ready Mesh Leggings
MYT Half-Zip Track Suit
Lux Perform Leggings
Workout Ready Activchill T-Shirt
Workout Ready Shorts
DMX Training Hybrid Winter Jacket
1 / 2
Sida:av 2

Praktiska hikingkläder för vandringsutflykten

Reebok har tagit fram sin utrustning för specifika sporter och aktiviteter för att du ska få produkter som är särskilt anpassade för just din sport. När det kommer till friluftsliv och vandring krävs det alltid lite extra av dina kläder och skor och detta har Reebok sett till att skapa i sin kollektion av hikingkläder. Med högteknologiska material som både skyddar dig från elementen och håller dig bekväm i dina rörelser kan du lägga fullt fokus på din upplevelse utan distraktion och störande moment från skavande plagg.

Trekkingkläder för att klara dig i alla element

I Reeboks kollektion hittar du smarta trekkingkläder för alla säsonger. Många av plaggen fungerar dessutom bra att använda som lager på lager så du kan använda dem året om. Bland hikingkläderna hittar du sköna t-shirts i fuktavledande material för att du ska hålla dig torr och sval under svettiga vandringar. Med löst sittande snitt får du en skön och luftig känsla som även ger dig ventilation. Du hittar även korta tights och shorts i kollektionen vilket passar perfekt under varma utflykter. Välj en långärmad och mer figurnära topp om du söker en tröja att använda närmast kroppen under kyligare vandringsturer. Matcha med tights och bär sedan ett par överdragsbyxor och jacka i vindtätt material över dina lager.

Snygg trekkingstil med Reeboks kollektion

Även om du är ute i vildmarken kan du hålla stilen på leden med Reeboks hikingkläder. Här hittar du plagg med klassisk sportstil som håller dig både snygg och fräsch under utflykten. Matcha dina kläder med accessoarer som kepsar och skärmmössor för att hålla störande solstrålar borta från ögonen. Du hittar även praktiska ryggsäckar med rymliga fack för att få med dig utrustning och proviant under längre vandringar. Glöm inte heller nödvändiga tillbehör som rätt strumpor vilket kan göra all skillnad för din komfort under vandringen.