alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hikingboots

 
[8]
Herr Träningsform Svart Astroride Trail GTX 2.0Herr Träningsform Svart Astroride Trail GTX 2.0

Astroride Trail GTX 2.0

Herr Träningsform

Herr Träningsform Svart Ridgerider 6 Gore-TexHerr Träningsform Svart Ridgerider 6 Gore-Tex

Ridgerider 6 Gore-Tex

Herr Träningsform

Hikingboots för härliga vandringar och friluftsutflykter

När du ger dig ut i vildmarken vill du ha ett par rejäla hikingkängor som ger dig stöd, skydd och komfort under längre utflykter. Bland Reeboks kollektion av skor och kängor finns särskilda modeller för just vandring och terräng. Dessa har en rejälare utformning med tåliga och slitstarka sulor samt skyddande och stabila ovandelar. Med flexibla fotbäddar får du skön komfort för dina steg och slipper skavsår och obekväm friktion. Välj mellan hikingskor i en mängd olika färger och modeller för att hitta något som passar för just din utflykt.

Hikingkängor som klarar alla väder

Hikingskor från Reebok är tåliga och säkra skor som låter dig ta dig fram i terrängen utan problem. Med greppande gummisulor får du bra markkontakt även när underlaget är halt och vått. Slitstarka ytor på skorna gör att du håller fötterna skyddade mot stötar från stenar eller rötter när du tar dig fram i ojämn terräng. Med Reeboks hikingboots kan du hålla fötterna torra då väta från utsidan inte tar sig igenom det vattentåliga materialet och fukt och svett från fötterna leds bort från huden. Välj isolerande och varma hikingboots för vandring under vinterhalvåret och mer ventilerande och svala skor för sommarutflykter.

Trekkingkängor i alla stilar

Hos Reebok hittar du hikingboots i olika modeller, inte bara för olika användningsområden men även för olika stilar. Här finns både helsvarta skor för en klassisk och diskret look samt boots i neutrala färger som passar till dina friluftskläder. Matcha med Reeboks hikingkläder för att vara fullt utrustad för en dag i naturen. Du hittar bland annat tights och shorts samt träningsjackor med ståkragar och huvor för att hålla dig bekväm när du är ute i vildmarken. Glöm inte att välja rätt sportstrumpor från Reebok för att slippa skav och friktion i dina skor.