alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Hikingtights

 
[25]

Smidiga hikingtights för fria rörelser

Var fullt förberedd på naturens element med Reeboks vandringskläder och utrustning. När du ger dig ut i naturen vill du känna dig bekväm och fri i dina rörelser under längre perioder. Därför har Reebok tagit fram hikingkläder som både håller dig bekväm, reglerar din temperatur och skyddar dig från elementen. Med Reeboks hikingtights får du plagg som inte distraherar dina rörelser utan följer med i varje steg. Välj mellan ett stort sortiment av olika hikingleggings som kommer i både långa och korta modeller samt en stor variation av färger och mönster.

Hikingleggings för både sommar och vinter

Ett par hikingtights är basen i din friluftsgarderob och ett användbart plagg med många användningsområden. Fördelen med ett par hikingtights är att du får ett kroppsnära plagg som inte är i vägen och som därför tillåter full rörelsefrihet. Med elastiska linningar sitter plagget säkert på plats och du slipper justera passformen under vandringen. Välj ett par kortare tights i ventilerande material för sommaren och ett par hellånga tights att bära under ett par träningsbyxor för vandringar under vinterhalvåret. Med högteknologiska material som leder bort fukt och svett från kroppen håller du dig sval och torr samtidigt som materialets snabbtorkande funktion gör att du slipper svettfläckar på kläderna.

Stort sortiment av tights för vandring

Reebok har ett stort sortiment av hikingtights för både vinter och sommar. Du kan välja mellan en mängd olika modeller, bland annat både hög och låg skärning i midjan samt tights i flera olika längder. Du kan även välja din modell beroende på stil. Här hittar du allt från klassiska svarta tights till neutrala färger och färgglada mönster. Matcha dina tights med en hiking t-shirt från Reebok. Om du vandrar under den kyligare delen av året kan du även använda tightsen som ett extra lager under ett par överdragsbyxor.