alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Vattenflaskor

 
[3]

Håll energin uppe med en vattenflaska från Reebok

Glöm inte din vattenflaska när du ska iväg till träningen. Med Reeboks praktiska vattenflaskor slipper du bli uttorkad och du kan hålla energin uppe under dina svettiga träningspass på gymmet. De är tillverkade i rostfritt stål och är smidiga att ha med sig i väskan tillsammans med ombytet. Det är otroligt viktigt att man får i sig ordentligt med vätska när man tränar, så en vattenflaska är ett måste i gymväskan. Här kan du välja bland snygga designer och praktiska funktioner och dessa smarta törstsläckare och träningstillbehör kan du bära med dig i väskan oavsett hur din dag ser ut.

Gå aldrig törstig med en vattenflaska för träning från Reebok

Släck törsten och fyll på med ordentligt med vätska under dina tuffa träningspass eller löparrundor. En praktisk vattenflaska för träning från Reebok har en skruvkork med handtag och en stor öppning som gör det lätt att fylla på flaskan när du är på språng. Materialet i dessa tillbehör är flexibelt och enkelt att greppa. En sådan här flaska är en nödvändig accessoar som du aldrig vill gå utan.

Reeboks vattenflaskor är både slitstarka och spillsäkra

Om du tränar regelbundet så rekommenderar vi att du investerar i en egen vattenflaska som du kan ha med till gymmet. Med en vattenflaska i stryktåligt plastmaterial kan du träna hårt utan att bli uttorkad. Den är slitstark och har ett spillsäkert lock, och därför kan du ha den i väskan tillsammans med din packning utan att den läcker. Det är inte bara vid träning som du behöver fylla på med vätska. Det är smart att bära med sig en flaska i väskan när du är på språng, oavsett vart du ska. Man vet ju aldrig när törsten gör sig påmind, och med en vattenflaska från Reebok är du redo för en händelserik dag.