alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Vikter

 
[5]
produktkategori
Pris
189 kr - 529 kr
189529

Lyft när du vill med hantlar från Reebok

Med ett par egna hantlar från Reebok kan du träna vart som helst och precis när du känner för det. Dessa vinylklädda hantlar är gjorda i järn och är enkla att greppa och hålla i. Träna dina biceps och triceps med dessa vikter och de har en snygg Reebok-logga som en prydlig detalj. En hantel är en snygg och användbar accessoar som gör det smidigare att hålla formen. Med andra ord så är den det perfekta redskapet för alla som lever en aktiv livsstil och brinner för fitness.

Satsa på en hantel med greppvänlig design

Även om du egentligen föredrar konditionsträning eller att träna ben och rumpa så får du inte glömma att träna hela kroppen. Det är viktigt att hålla igång armarna så du behåller din styrka. Dessutom är det väldigt snyggt med vältränade armar, både för dam och herr. En hantel från Reebok underlättar din vardagliga träning eftersom du kan köra ett pass precis när du vill. Ha den i hemmet så är du alltid redo för lite spontan träning i vardagsrummet. Dessa hantlar finns i flera olika vikter så du kan välja hur tung du vill ha - 1 kg, 2 kg, 3 kg, 5 kg eller ännu tyngre.

Du kan välja mellan olika vikter – bland annat hantlar 2 kg och hantlar 5 kg

Om du är ovan med att lyfta så rekommenderar vi att du börjar med den på 1 kg. Det är bättre att du får in den rätta tekniken innan du börjar med de riktigt tunga vikterna. Sedan kan du röra dig uppåt i viktklassen i takt med att dina muskler blir starkare. Dessa dumbbells från Reebok är speciellt designade för att vara enkla att greppa så du kan fokusera på att använda dina muskler på rätt sätt.