alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Vit · Fitness & träning · Skor

 
[61]
1 / 2
Sida:av 2

Vita träningsskor som du kan bära när som helst

Ett par vita träningsskor förtjänar en speciell plats på din skohylla. Oavsett hur ofta du tränar så kan du få stor användning för dessa snygga skor. Du kan nämligen bära dem när som helst, till vad som helst. Tack vare den stilrena designen och den oslagbara komforten så har dessa vita träningsskor från Reebok blivit ett populärt basplagg i mångas garderober. I det här sortimentet kan du shoppa dina favoritskor och upptäcka nya spännande modeller.

Vita gymskor med stötdämpning och moderna teknologier

Du kan bland annat välja ett par sköna vita gymskor med en stötdämpande sula och en stadig ovandel som är tillverkad i Flexweave, ett stretchigt men tåligt textilmaterial som ger dig välbehövligt stöd under tuffa pass på gymmet. Dessa vita skor från Reebok är specifikt byggda för funktionell träning och har en kompressionspressad mittre sula som dämpar stötar. Dessutom så får du en förstärkande stötdämpning i EVA-material i yttersulan, och om du vill ha extraordinära funktioner så rekommenderar vi att du testar löparinspirerande skor med Zig Energy Bands i yttersulan. På så sätt får du energi tillbaka för varje steg du tar, och dessutom får du en responsiv mittre sula med dämpning i FuelFoam.

Reebok vita träningssneakers passar till alla former av träning

Oavsett vilken träningsform du föredrar så kommer du kunna hitta ett passande par i den här kollektionen. Det finns bland annat skor som är framtagna för högintensiv intervallträning, de har en ovandel i ventilerande mesh och en flexibel och greppande sula. Dessa skor från Reebok är perfekta för dig som gillar mångsidig och intensiv träning med både styrketräning och konditionsövningar i ett och samma pass. Med ett par bekväma gymskor på fötterna kommer du kunna koncentrera dig på att utmana dig själv och slå nya personliga rekord.