alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Vit · Skor

 
[597]
Reebok Royal Complete Clean 2.0
NPC II
Club C 85 Vintage
Reebok Nano X2
Classic Leather
Club C Revenge
Club C 85
Reebok Nano X2 Les Mills®
Reebok Nano X2 Les Mills®
Club C Revenge
Club C 85 Vintage
Club C 85
Club C 85
Club C Revenge
Club C 85
Club C 85 Vintage
Reebok Nano X2
Work N Cushion 4.0
Legacy Lifter II
Legacy Lifter II
Reebok Nano X2
Club C 85
Classic Leather
Club C 85
Nano X1 Froning
Lifter PR II Shoes
Club C 85
Club C 85
Court Peak
Classic SP Vegan
Walk Ultra 7.0 DMX MAX
Flexagon Energy 4
Club C Revenge
Lifter PR II
Classic Leather
Classic Leather
Club C Revenge
Reebok Nano X2
Reebok Everroad DMX 2 DKT
Princess
Club C 85
Reebok Royal Glide Ripple Clip
Reebok Royal Complete 3.0 Low
1 / 13

Klassiska vita Reebok skor bidrar till en avslappnad och stilren look

Vita Reebok skor är bland de mest klassiska skorna du kan hitta. Ända sedan 80-talet har dessa modeller varit populära bland modeikoner och idrottare. Med vita Reebok skor får du en ledig men samtidigt sofistikerad och stilsäker look. De har en ovandel i skinn och klassiska Reebokloggor som fina detaljer. Tack vare mellansulan som är tillverkad i stötdämpande EVA-material får du ultimat komfort när du går, och den formpressade inre sulan ger ännu mer dämpning. En yttersula som är tillverkad i gummi bidrar till ett bättre grepp på underlaget och om du är ute och springer regelbundet så kan du satsa på ett par löparinspirerade vita retrosneakers. De har en inbyggd DMX-teknologi som dämpar stötar genom att förflytta luft mellan tå och häl när du går.

Vita Reebok sneakers för dig som lever ett aktivt liv

Uppdatera din skogarderob med ett par nya vita Reebok skor. Du kan använda de både vid träning och till vardags eftersom de har en så stilren look. Det låga skaftet ger ett elegant intryck samtidigt som du kan röra dig lättare. Om du går mycket i arbetet eller till vardags så kan du definitivt få nytta av dessa snygga vita sneakers. De är fina att kombinera till dina vardagliga kläder för en trendig streetstil.

Vita Reebok sneakersfunkar till alla dina träningskläder

Vita Reebok skor går aldrig ur tiden, och du kan aldrig ha för många par på skohyllan. Du kan använda dessa skor när du ska ut och springa, promenera eller köra ett pass på gymmet. De är lätta att matcha till dina övriga träningskläder från Reebok eftersom den vita färgen funkar till precis allt. Tillsammans med ett par tights eller sweatpants och en t-shirt och hoodie eller jacka är din sportiga look fulländad.