alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Vit · Sport · Skor

 
[92]
1 / 2
Sida:av 2

Vita sportskor för både träning och vardagsbruk

I utbudet av vita sportskor från Reebok hittar du stadiga skor för både tyngdlyftning och intensiva gympass i träningssalen. Skorna är framtagna för att ge dig ordentligt med grepp under pulshöjande löpturer och samtidigt ge dig en sportig vardagslook när du springer ärenden eller reser till och från jobbet. Modellerna i utbudet kommer dessutom i allt från en formgjuten till normal passform samt i ett brett urval av storlekar. En del alternativ kommer i heltäckande, klassisk vit färg medan andra modeller i sortimentet har kontraststarka detaljer som kompletterar skons vita bas.

Vita sportiga skor som håller måttet

När du lyfter tungt är det viktigt att kroppen är väl positionerad och samtidigt har rikligt med stöd. Därför finns vita sportskor med stabil hälclip framtaget i skönt TPU-material för ökad stadighet. Detta innebär att sulan är högre baktill vilket ger foten extra stöd under hela lyftet. Du som förlitar dig på flexibilitet under mer explosiv träning finner alternativ med en dämpande och mer följsam mellansula, samt modeller med stryktålig yttersula i greppande gummi, perfekt för sporter som kräver snabba rörelser och vridningsmoment. Oavsett vilken typ av träning det handlar om behöver foten ventileras under träningspasset. Därför kommer många alternativ med detaljer i mesh vilket låter huden andas och samtidigt håller foten både torr och sval när du tränar.

Komplettera din outfit med en sportig look

Då skorna passar utmärkt för alla träningsformer, är Reeboks vita sportskor även snygga att använda i vardagen. Skons neutrala design är utformad för att ge din outfit en sportig underton. Här finns dessutom skor med hög och låg vrist. Utöver stilren design ger skor med hög vrist extra skydd, medan alternativ med låg vrist banar väg för optimal rörelsefrihet. Vad du än letar efter finns här en sko för dig. Komplettera vardagslooken med snygga vita sportskor från Reebok.