alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Walking · Kläder

 
[34]

Sportiga och sköna promenadkläder från Reebok

Sköna vandringar kan ge en meditativ sinnesstämning för både knopp och själ. I Reeboks sortiment av kläder framtagna för vandringar hittar du allt från ventilerande kompressionstights till tröjor som håller värmen intakt när kylan smyger sig på. Kläderna kommer dessutom i flera olika designval och storlekar som passar både stora och små. Exempelvis hittar du bomullströjor i ledig passform, hikingbyxor med justerbar kroppsutformning, kortärmade tröjor med meshdetaljer och så mycket mer.

Friluftskläder som håller oavsett väder

Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder, du har säkert hört den förut. Detta klassiska talesätt passar väl in på Reeboks urval av promenadkläder. För dig som exempelvis tycker om rejäla hikingturer ute i skogen finns byxor tillverkade av stryktåligt ripstopmaterial i 100 % polyester. Dessa byxor kommer även med förstärka förvaringsfickor, perfekt för accessoarer som plånbok, mobil eller nycklar. Föredrar du kortare turer i rask promenadtakt finns kortärmade tröjor i slimmad utformning framtaget med fuktavledande material. Dessa t-shirts kommer även med meshinfällningar som håller huden både torr och sval under din promenad. Då det är populärt att ta en uppfriskande promenad under tidig morgon eller närmare kvällssnåret är flera klädesplagg i sortimentet även utrustade med reflexdetaljer.

Kläder som kombinerar funktion med ett sportigt yttre

I Reeboks utbud varvas praktiska egenskaper med ett snyggt, sportigt utseende och du kan välja bland ett brett utbud av stilar och utformningar. Detta gäller även plaggets färger som kommer i allt från neutrala basfärger till spännande, mer kontraststarka alternativ. En del promenadkläder har både små och stora Reebokloggor i retroinspirerade stilar samt i mer modern inramning. Stil och funktion kombineras dessutom med kläder som är tillverkade av återvunnet polyester. Detta för att spara på jordens resurser och minska på onödigt avfall. Urvalet är minst sagt brett. Utforska utbudet av Reeboks sportiga promenad kläder idag.