alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Work 'n Cushion

 
[8]
Dam Träningsform Vit Work N Cushion 4.0Dam Träningsform Vit Work N Cushion 4.0

Work N Cushion 4.0

Dam Träningsform

Herr Träningsform Vit Reebok Work N Cushion 3.0Herr Träningsform Vit Reebok Work N Cushion 3.0

Reebok Work N Cushion 3.0

Herr Träningsform

Klassiska favoriter i Reeboks utbud av Work 'n Cushion 3.0-skor

Skor i Reeboks Work 'n Cushion 3.0-kollektion kombinerar en retroinspirerad look med banbrytande stötdämpningsteknologi. Modellerna i detta utbud är framtagna för dig som behöver ett par riktigt sköna skor under arbete eller för dig som är på benen dag ut och dag in. Skons praktiska egenskaper varvas med ett yttre som fullkomligt osar klassisk Reebok-anda, och alla modeller i Work 'n Cushion-kollektionen kommer i neutrala heltäckande basfärger som svart och vitt samt ett brett utbud av storlekar som passar de allra flesta.

Reebok Work 'n Cushion - för dig på benen hela dagen

Du som är på benen större delen av dagen eller helt enkelt letar efter ett par lätta skor med ordentligt stöd för både fot och vrist bör kika lite extra på Reeboks Work 'n Cushion 3-skor. Modellerna i sortimentet har försetts med stryktåligt foam-material på skons undersida samt extra stöd och skydd runt hälområdet. Som om det inte vore nog kommer en del alternativ i utbudet med en halkfri yttersula, perfekt för dig som exempelvis jobbar på halt golv. Skorna finns i både hög och låg vristformning. Modellerna med högt skaft ger extra stabilitet för foten, medan alternativen med lägre skaft banar väg för optimal rörelsefrihet. Då skorna i Work 'n Cushion-kollektionen är tillverkade för dig som behöver ha på dig skor under större delen av dagen kommer alternativen med ovandel i skinn samt med detaljer i mesh. Detta ventilerande material gör att foten hålls torr och sval under hela arbetspasset.

Kombinera ett klassiskt yttre med banbrytande teknologi

Utöver ett stryktåligt yttre, rikligt med stötdämpning och andra praktiska egenskaper är skorna givetvis väldigt snygga. Alternativen kommer i en klassisk Reeboklook som hämtar inspiration från ljuva 80-talet. I kombination med egenskaper som avfasning i hälområdet, vilket ger steget en extra skjuts, är skorna i Work 'n Cushion 3.0 Reebok-kollektionen en favorit bland både promenadfantasten såväl som butiksarbetaren.