alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Workout Plus

 
[7]

Tidlösa alternativ i Reeboks Workout Plus-skor

I Reeboks kollektion av Workout Plus-skor hittar du klassiska och tidlösa sneakers för både skönt vardagsbruk och träning. Skorna i detta utbud är framtagna för dig som ser efter retroinspirerade modeller i klassiskt 80-tal och bjuder på allt från tennisskor i klassiskt vitt skinnmaterial till sportiga och retrodoftande modeller, perfekta för gympasset i träningssalen. Urvalet av dessa klassiska utgåvor är väldigt brett och kommer med variationsbredd utöver det vanliga. Här finns skor med högt och lågt skaft, modeller i heltäckande neutral färg samt färgglada alternativ, skor för ärenden i vardagen, sköna löpturer i spåret eller för uppfriskande söndagspromenader och så mycket mer.

Skor för mångsidigt bruk i Reeboks Workout-samling

Är du ute efter en ledig men samtidigt sofistikerad look i vardagen? Behöver du en träningssko med tidlös design? Då har du definitivt hamnat rätt. I Reeboks urval av Workout Plus-skor finns riktigt sköna alternativ som ingjuter en klassisk, ikonisk look i vardagen såväl som ett sortiment av träningsskor för intensiva gympass. Här finns exempelvis skor med en avslappnad design samt lågt skaft för obegränsad rörelsefrihet. Detta kombinerat med en formpressad mellansula som ger ytterligare dämpning när du rör på dig banar väg för en dag full av rörelse. Skons praktiska egenskaper kompletteras även av ett tidlöst yttre. Här finns skor med yttersula i greppande gummi och ovandel i klassiskt fullnarvigt skinn, så du kan ta dig an vardagen med stil.

Kombinera ett klassiskt yttre med moderna egenskaper

Reeboks utbud av Workout-skor har retrodoftande sneakersmodeller både med och utan kontrastfärgade designdetaljer. För dig som ser efter alternativ med legendariska loggor har Reebok sett till att skons logotyper finns i mer synliga variationer samt i mindre, diskreta varianter. Som du kanske märker bjuder utbudet på en hel del variation. Så vare sig det handlar om modeller med H-formad rem över fotryggen eller alternativ med stötdämpande sulor kan du vara säker på att du hittar en sko som passar just dig.