alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Workout Ready

 
[265]
1 / 6
Sida:av 6

Kläder framtagna för en aktiv livsstil i Reeboks Workout Ready-kollektion

Kläder i Reeboks Workout Ready-kollektion hittar du kläder som uppmanar till rörelse. Detta är ett brett utbud av rörelsefrämjande klädesplagg anpassat för all typ av träning och innehåller allt från andningsbara t-shirts med klassisk Reeboklogga runt bröstområdet, till shorts och tights framtagna för svettiga pass i träningssalen samt intensiva löpturer spåret. När det kommer till träning och rörelse är det viktigt att kläder följer din kroppsutformning.  Därför finner du träningsplagg i ledig, normal och slimmad passform, neutral och mer färgglada alternativ samt ett stort urval av storlekar. Så du kan träna i kläder som tilltalar dig.

Workout Ready-kollektion - kläder i klassisk Reebokanda 

Det är viktigt för både kropp och sinne att röra på sig. Med kläder i Reeboks Workout Ready-kollektion kan du växla om från en lång arbetsdag och varva ner med ett avslappnande träningspass. Här hittar du nämligen allt från kortärmade, andningsaktiva tröjor som ventilerar bort både fukt och svett under träningspasset, till kompressionstights med figursydd passform som håller värmen intakt när du tränar utomhus. Funktion kombineras med praktiska egenskaper som insydda reflexdetaljer vilket gör att träningskläderna underlättar för dig när du exempelvis springer nära en landsväg eller när det är mörkt ute. För att kroppen ska ha en jämn temperatur under intensiv träning kommer de flesta alternativ med detaljer i mesh. Detta luftiga material ser till att huden hålls både sval och torr när du rör på dig.

Ge dig själv en sportig look i vardagen

Med kläder i Workout Ready-kollektionen har Reebok lyckats designa alternativ som passar lika bra att bära till träning som för en sportig look i vardagen. På grund av den komfort som medföljer är dessa klädesplagg därför populära att ha på sig hemma i soffan. Som grädden på moset finns här flera alternativ tillverkade av återvunnet polyester, detta för att spara på naturens resurser.