alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Workout Ready · Shorts

 
[24]

Ta träningen till en ny nivå i Reebok Workout Ready shorts

Shortsen i den här kategorin är precis det som namnet antyder – short som du kan bära vid alla typer av träning och sport. I någon av dessa shorts är du helt enkelt alltid redo för att kasta dig in i den fysiska aktivitet som erbjuds. Shortsen är tillverkade av polyester och som kund kan du känna trygghet i att veta att Reebok arbetar med återvunna material för att minska på avfallet och spara på jordens resurser. Dessa snygga, rörelsevänliga och funktionella plagg kan du alltså bära med gott samvete. Många av shortsen har också smarta detaljer som sprund för ökad rörlighet, praktiska fickor, elastiska midjor och strategiskt placerade ventilationspartier.

Välj de träningsshorts som passar dig

Reebok Workout Ready shorts är alla lätta och smidiga men kommer i en rad olika modeller så du som idrottsutövare skall kunna välja den modell som passar just dig bäst. Kanske vill du ha en längre modell med lösare passform medan andra föredrar ett par tätsittande shorts av tights-stil. Eller så funkar det bättre med ett par korta shorts i den idrottsform du utövar, välj helt enkelt efter eget tycke och smak. Naturligtvis finns det shorts för både damer och herrar.

Shortsen som utan problem tar dig genom dagen

Det fina med Reebok Workout Ready shorts är att de är så otroligt användbara. Det här är shortsen som utan några problem tar dig från morgon till kväll och alla typer av situationer som du kan stöta på under en dag. Shortsen behöver nämligen inte bara användas vid idrottsaktiviteter utan kan även bäras som vardagsplagg. De passar lika bra att bära som vanliga shorts under sommarmånaderna och det går även att använda dem som badplagg. Du kan utan problem också klä dig i dem när du rör dig på stan, träffar vänner eller deltar i andra sociala aktiviteter. I ett par shorts från Reebok kommer du alltid att vara rätt klädd!