alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Workout Ready · Tights

 
[37]

Utmana dig själv i dina Reebok Workout Ready tights

I Reebok Workout Ready tights kommer du att vara just det – alltid redo för en utmaning eller fysisk aktivitet. Dessa figurnära träningsbyxor smiter åt om kroppen och har en figurnära passform. Detta gör dem mycket bekväma att bära och de varken skaver eller besvärar. Faktum är att du knappt känner att du har dem på dig. Detta är såklart mycket fördelaktigt då det innebär att du då kan ägna hela ditt fokus åt uppgiften du har framför dig. Tightsen är främst tillverkade i polyester och spandex och den fuktavledande Speedwick-teknologin håller dig torr och bekväm under hela träningspasset. Tightsen kommer i olika modeller och kan användas till dans, gruppass, yoga, vandring, löpning och mycket mer. Välj de tights som passar dig – hög eller låg midja, långa eller korta ben, heltäckande eller med inkorporerade ventilerande meshpaneler.

Bär dina träningskläder även när du inte tränar

I dag är det helt okej, ja till och med moderiktigt, att bära träningskläder även när du inte sportar eller är på väg till och från träningen. Det är alltså helt socialt accepterat att bära dina Reebok Workout Ready tights även till vardags. Och varför skulle det inte vara det? Tightsen är inte bara bekväma och funktionella, de är också mycket snyggt designade och har hög modegrad. Så dessa tights går lika bra att dra på sig när du skall ta en fika, göra ärenden eller besöka vänner och bekanta.

Komplettera din Reebook-look

Använd gärna dina Reebok Workout Ready tights tillsammans med andra produkter från samma märke för att skapa en sammanhållen, stilren och väl fungerande outfit. Till tightsen kan du med fördel bära ett sportigt linne, funktionsstrumpor och ett par lämpliga skor från någon av Reeboks många kollektioner. Då kommer du att ha en komplett outfit redo för när det blir dags att träna eller delta i någon annan trevlig aktivitet.