alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

STRETCH AND STRENGTHEN

Flow through your sequences in breathable yoga apparel that com fortably m oves w ith you.

Yoga

 
[198]
1 / 5
Sida:av 5

Yogakläder som hjälper dig att hitta formen

Yoga är en uråldrig träningsform som fått ett stort uppsving i västvärlden under de senaste decennierna. Idag är yoga en av de mest populära träningsformerna och det finns massor av utövare. Reebok vill naturligtvis erbjuda dessa det allra bästa gällande kläder och utrustning och har därför tagit fram massor av produkter inriktade på yoga. Kläderna är tillverkade av bomull, polyester, nylon, spandex eller kombinationer av dessa material, och Reebok arbetar uteslutande med miljövänliga material och strävar hela tiden efter att driva en verksamhet och produktion som är så hållbar som möjligt. Därför tillverkar de sina kläder av återvunnen polyester och hållbart odlad bomull, allt för att du skall kunna träna i högkvalitativa och funktionella kläder som är snälla mot miljön.

Kläder för yoga för alla smaker, stilar och träningssätt

Reebok tillverkar yogakläder för både män och kvinnor. Här hittar du alla typer av plagg vilket gör att du själv kan skapa olika kombinationer som passar din personliga stil och sättet du utövar yoga på. Välj mellan korta och långa tights, lösare sittande byxor, t-shirts, linnen och långärmade toppar, olika överdragsplagg och jackor. Du kan även finna snygga och praktiska väskor som lätt packas med dina personliga ägodelar och tas med när du tar dig till och från yogastudion. Med hjälp av en handfull plagg från Reebok kan du utan problem kombinera några olika outfits som blir perfekta till ditt träningspass.

Reeboks yogakläder kan bäras vid alla tillfällen

Yogastilen är en skön och avslappnad stil som de festa människor trivs i. Kläderna är mjuka och sköna samtidigt som de är funktionella och har en bra passform. Detta gör att många väljer att bära sina yogakläder även utanför träningssalen. Detta går naturligtvis utmärkt eftersom Reeboks yogakläder är så pass snygga och moderiktigt designade. Bär dem närhelst du vill och känner för det – i Reeboks produkter kan du helt enkelt inte var fel klädd.