alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Yoga · Accessoarer

 
[24]

Yogatillbehör som tar din träning till nästa nivå

Yoga är en sport då det främsta verktyget som används är den egna kroppen. Under utövandet behövs egentligen ingen utöver dig själv och din kropp. Det går dock inte att sticka under stol med att passet blir roligare och effektivare om du har några få yogatillbehör. Reebok har naturligtvis en kollektion med yogatillbehör, och dessutom finns också massor av snygga, sköna och funktionella yogakläder. Tillsammans kommer dessa produkter att ta din yoga till en helt ny nivå. I yogakollektioner hittar du allt från redskap som används under själva passet, så som yogamattor, till praktiska tillbehör som underlättar det praktiska arrangemangen runt din träning, till exempel användbara och smidiga väskor.

Lättviktiga yoga accessories som gör skillnad

Skall du skaffa något yogatillbehör överhuvudtaget så är det första, och absolut viktigaste, naturligtvis en riktigt bra yogamatta. En matta av bra kvalité kommer utan tvekan att göra ditt yogapass mer njutningsfullt och dig möjligheten att utmana dig själv och pressa dig det där lilla extra som ger träningen bättre resultat. Du kommer definitivt att utvecklas i dina yogafärdigheter om du har en bra matta som låter dig fokusera helt på de positioner du skall inta utan att behöva oroa dig för att mattan skall röra sig eller att du skall förlora fotfästet. Reeboks yogamattor tillverkas av ett skönt och bekvämt skummaterial och är ofta försedda med ett bärhandtag för att enkelt kunna transporteras till och från yogastudion.

Yoga accessories för enklare och effektivare träning

Precis som inom vilken annan träningsgren som helst så blir yogan lättare och roligare om man har rätt utrustning, både i och utanför träningssalen. Även om du inte behöver speciellt mycket förutom kläder och en matta för att kunna praktisera så behöver även det praktiska runt omkring fungera smidigt. En bra hjälp är en Imagiro bag, en fantastisk, väldigt rymlig väska, som tack vare de justerbara bärremmarna kan bäras på flera olika sätt- Välj det som passar dig bäst för dagen!