alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Yoga · Jumpsuits och bodysuits

 
[4]

Overall för yoga – träna effektivare i din onepiece

Inom yogan behöver du egentligen ingen utrustning, men du behöver däremot flexibla och sköna kläder som låter dig ta din yogapraktik till den nivå du önskar uppnå. Reeboks overall för yoga är ett perfekt plagg att bära när du praktiserar yoga. Overallerna finns i olika modeller och designer sådu kan välja vilken typ av plagg du föredrar, en stretchig och kroppsnära eller en lite mer luftig och lös modell. En yogaoverall är tillverkad i blandmaterial som består av bomull, elastan, polyester och spandex. Det gör dem extremt sköna och bekväma att bära samtidigt som materialet är högfunktionellt och transporterar bort fukt från din kropp under träningspasset. På så sätt håller du dig torr och komfortabel under träningspasset och kan koncentrera dig på uppgiften.

Yogaoverall – plagget som följer dina rörelser

När du yogar är det allra viktigaste att du kan röra dig fritt och böja och stretcha kroppen åt alla möjliga önskvärda håll. Kläderna du bär får inte på något sätt hindra eller vara obekväma. För att kunna utvecklas inom yogan måste du vara fri att kunna koncentrera dig helt och fullt på träningen och inte besväras av kläder som skaver eller sitter illa. Reeboks overall för yoga är ett perfekt plagg då allt-i-ett-designen säkerställer att det inte finns några kläder som glider upp eller hamnar fel när du intar komplicerade poser. Overallen sitter säkert på plats.

Komplettera din yogaoverall för en perfekt look

För att skapa en komplett träningsgarderob rekommenderar vi dig varmt att komplettera din yogaoverall med andra plagg från Reebok. Vi har en stor och varierad yogakollektion men det går naturligtvis lika bra att blanda dina yogakläder med plagg från andra kollektioner och användningsområden. Tillsammans kan du skapa en bra basgarderob med plagg som kan kombineras på olika sätt för att passa olika träningstillfällen där förutsättningarna kan skilja sig åt.