alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Yoga · Kläder

 
[142]
1 / 3
Sida:av 3

Yogakläder som hjälper dig att utvecklas

Yoga, detta uråldriga filosofiska system som strävar efter att ge utövaren både fysiskt och psykiskt välmående, har under senare decennier blivit en mycket uppskattad träningsform. För att yoga behöver du ingen utrustning, men träningskläderna är av desto större betydelse. Reeboks kläder för yoga är framtagna av erfarna designers som vet vad som krävs i denna träningsform. Kläderna är tillverkade av kombinationer av bomull, polyester, elastan och nylon. Dessa material är stretchiga för att tillåta full rörelsefrihet samtidigt som unika teknologier transporterar bort svett och fukt från din kropp så du håller dig torr och sval under yogapasset. Reebok tillverkar yogakläder för både kvinnor och män och de kommer i alla möjliga modeller så du kan hitta rätt plagg att maxa din träning i. Självklart har kläderna detaljer speciellt avsedda för yogautövare så som muddar på benen som förhindrar att byxbenen glider upp, platta sömmar för att förhindra skav och breda, bekväma midjelinningar för perfekt passform.

Kläder för yoga som sitter där de ska

Vilka yoga kläder du utövar yoga i väljer du naturligtvis helt själv i enlighet med dina personliga preferenser. Då yoga är en lugn men samtidigt väldigt fysiskt ansträngande träningsform är det viktigt att ha kläder som sitter bra. Kläder för yoga får inte hindra dig från att nå de positioner som du vill kunna inta. Dessutom måste du för att kunna uppnå det upphöjda mentala tillstånd som efterfrågas i yoga kunna släppa alla tankar på skavande och obekväma kläder. Reebok har allt från tighta och kroppsnära kläder till alternativ som är mjukare och lösare.

Klädsel för yoga - skapa en personlig stil

För att göra dina träningspass roligare och mer njutbara bör du se till att du har en klädsel för yoga som lämpar sig för ändamålet och återspeglar din personlighet. Kanske vill du ha färgglada kläder i vågade mönster eller så föredrar du svart eller andra mer dämpade toner. Det finns inga rätt eller fel – välj de kläder som passar dig. Kombinera flera av Reeboks speciella kläder för yoga till en komplett outfit som passar ditt yogautövande och som kan hjälpa dig att utvecklas och ta din kunskap och styrka till en ny nivå!