alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Yoga · Kläder

 
[349]
Lux 2.0 Multi-Colored Speckle Leggings
Shiny Yoga Pose Scribble High-Rise Leggings
Studio Recycled Oversize Hoodie
Workout Ready Sleeveless Tech T-Shirt
Reebok PureMove 2 Sports Bra Motion Sense™
Rib High-Rise Leggings
Workout Ready Sleeveless Tech T-Shirt
Studio Recycled Oversize Hoodie
Workout Ready Pant Program High Rise Leggings
Reebok Lux Skinny Strap Medium-Support Sports Bra
Reebok Maternity Tank Top
Workout Ready ACTIVCHILL Tank Top
Studio Vector Knit Crew Sweatshirt
Studio Recycled Oversize Hoodie
Reebok Lux Strappy Sports Bra
Workout Ready Track Pants
Studio Knit Pants
Lux Multi-Colored Speckle Strappy Bra
Studio Recycled Oversize Hoodie
Workout Ready Pant Program Capri Tights
Reebok Maternity Tank Top
Workout Ready Pant Program Leggings
Studio Knit Pants
Reebok Lux Strappy Sports Bra
Studio Vector Knit Crew Sweatshirt
Workout Ready Seamless Sports Bra
Reebok Maternity Tank Top
Yoga Bra Top
Yoga Bra Top
Studio Knit Pants
Studio Vector Knit Crew Sweatshirt
Maternity Legging Shorts
Studio Knit Pants
DreamBlend Cotton Knit Pants
Studio Layered Bra Top
Reebok Lux Vector Racer Sports Bra
Speckle Modern Safari Legging Shorts
Maternity Legging Shorts
Reebok Lux Vector Racer Sports Bra
ACTIVCHILL+DREAMBLEND Long Sleeve Shirt
S Rib HR Tight
Workout Ready Compression Tights
S Rib HR Tight
1 / 8
Sida:av 8

Yogakläder som hjälper dig att utvecklas

Yoga, detta uråldriga filosofiska system som strävar efter att ge utövaren både fysiskt och psykiskt välmående, har under senare decennier blivit en mycket uppskattad träningsform. För att yoga behöver du ingen utrustning, men träningskläderna är av desto större betydelse. Reeboks kläder för yoga är framtagna av erfarna designers som vet vad som krävs i denna träningsform. Kläderna är tillverkade av kombinationer av bomull, polyester, elastan och nylon. Dessa material är stretchiga för att tillåta full rörelsefrihet samtidigt som unika teknologier transporterar bort svett och fukt från din kropp så du håller dig torr och sval under yogapasset. Reebok tillverkar yogakläder för både kvinnor och män och de kommer i alla möjliga modeller så du kan hitta rätt plagg att maxa din träning i. Självklart har kläderna detaljer speciellt avsedda för yogautövare så som muddar på benen som förhindrar att byxbenen glider upp, platta sömmar för att förhindra skav och breda, bekväma midjelinningar för perfekt passform.

Kläder för yoga som sitter där de ska

Vilka yoga kläder du utövar yoga i väljer du naturligtvis helt själv i enlighet med dina personliga preferenser. Då yoga är en lugn men samtidigt väldigt fysiskt ansträngande träningsform är det viktigt att ha kläder som sitter bra. Kläder för yoga får inte hindra dig från att nå de positioner som du vill kunna inta. Dessutom måste du för att kunna uppnå det upphöjda mentala tillstånd som efterfrågas i yoga kunna släppa alla tankar på skavande och obekväma kläder. Reebok har allt från tighta och kroppsnära kläder till alternativ som är mjukare och lösare.

Klädsel för yoga - skapa en personlig stil

För att göra dina träningspass roligare och mer njutbara bör du se till att du har en klädsel för yoga som lämpar sig för ändamålet och återspeglar din personlighet. Kanske vill du ha färgglada kläder i vågade mönster eller så föredrar du svart eller andra mer dämpade toner. Det finns inga rätt eller fel – välj de kläder som passar dig. Kombinera flera av Reeboks speciella kläder för yoga till en komplett outfit som passar ditt yogautövande och som kan hjälpa dig att utvecklas och ta din kunskap och styrka till en ny nivå!