alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Yoga · Shorts

 
[33]

Yogashorts – plagget som tar dig närmare mental och fysisk upplysning

Yoga är en mycket bra träningsform som, praktiserat på rätt sätt, ger dig både fysiskt och psykiskt välbefinnande. Reebok tillverkar träningskläder avsedda för yogautövande och i denna kollektion ingår även shorts. Shortsen finns tillgängliga för både kvinnor och män och finns i ett flertal olika modeller och utformningar. Plaggen är gjorda av material som består av polyester, elastan, spandex och nylon i olika kombinationer. Dessa material är lätta, funktionella och välventilerade. Ofta har de egenskaper som fyrvägsstretch, fuktavvisande teknologi, strategiskt placerade fickor och sprund, justerbara linningar och mycket mer. Yogashorts är framtagna för högintensiv träning vilket gör din träning lättare och bekvämare.

Förbättra ditt utövande i shorts för yoga

Shorts kanske inte är ett plagg som traditionellt sammankopplas med yogautövning men faktum är att det går alldeles utmärkt att utöva yoga i shorts. Vilken typ av shorts du väljer är helt upp till dig själv, välj den modell som passar dig allra bäst. Shortsen finns i längre modeller med lös passform, i en kort tightsliknande modell eller som dubbelshorts där ett par kroppsnära innershorts täcks av ett lösare sittande yttre lager. Shorts för yoga är luftiga och sköna, en egenskap som kan göra det lättare för dig att koncentrera dig på de utmaningar du möter i ditt yogapraktiserande.

Yogashorts – en del av den perfekta träningsoutfiten

Kombinera gärna dina yogashorts med andra produkter från Reebok. Du behöver inte endast använda dig av kläder från den kollektionen som är specifikt framtagen för yoga. Många andra av våra produkter kan med fördel också användas när du praktiserar yoga, eller vid andra tillfällen som uppstår i samband med träningen. Våra överdragsplagg är till exempel perfekta att ha utanpå yogaklädseln så du håller dig varm när du tar dig till och från träningen. Kom också ihåg att du behöver bra underkläder med skön passform och bra stöd när du yogar – dessa hittar du naturligtvis också i Reeboks sortiment.