alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Yoga · Strumpor

 
[15]
One Series Training Socks 3 Pairs
Active Core Ankle Socks – 3-pack
Active Foundation Ankle Socks – 3-pack
One Series Training Socks 3 Pairs
Active Core Ankle Socks – 3-pack
One Series Training Socks 3 Pairs
One Series Training Socks 3 Pairs
Active Foundation Ankle Socks – 3-pack
Active Core Crew Socks 3 Pairs
Active Foundation Ankle Socks – 3-pack

Yogastrumpor – det perfekta träningsredskapet

Yogastrumpor är precis vad det låter som, strumpor som används när du praktiserar yoga. Dessa strumpor har dock en hel del speciella funktioner och detaljer som gör att de är mycket fördelaktiga att använda när du tränar yoga. Strumporna är tillverkade av en kombination av bomull, polyester och elastan för att få till ett stretchigt material som andas och håller dina fötter torra och bekväma. I häl och hålfot finns speciellt anpassade band och stickningar som stöder dina fötter lite extra precis där det behövs. Strumporna finns i långa och korta modeller, välj den design som passar bäst för det aktuella tillfället. Yogastrumpor ger dig helt enkelt bättre kontroll under ditt yogapass.

Bli bättre på yoga med hjälp av dina strumpor för yoga

Yogastrumpor har en rad fördelar, även om strumpor inte är ett plagg man vanligtvis sammanknippar med yoga. Först och främst håller strumporna dina fötter varma. Detta är välbehövligt, speciellt under årets kyligare månader. Dessutom ger de extra stöd åt fötter och vrister vilket kan vara till stor hjälp när du skall inta speciellt komplicerade positioner. Det extra halkskyddet gör också att du kan stå stadigare och slappna av då du vet att dina fötter inte kommer att glida eller tappa greppet. Under fotsulorna finns halkskydd i form av strategiskt placerade områden av PVC. Vissa av strumporna har femtå-utformning vilket bidrar till att behålla känslan av att vara barfota på yogamattan.

Strumpor för yoga – en del av din träningsoutfit

Yogastrumpor kan alltså ge dig många fördelar under yogapasset. I kombination med andra plagg från Reeboks olika träningskollektioner kan du skapa en helt komplett träningsoutfit. Välj ut ett par sköna och stretchiga byxor, en snygg topp i en glad färg, sportunderkläder med bra passform och sköna överdragskläder så har du en perfekt och helt komplett outfit för när du skall praktisera yoga.