alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Toppar för yoga

 
[30]
ACTIVCHILL+DREAMBLEND T-Shirt
ACTIVCHILL+DREAMBLEND Long Sleeve Shirt
Workout Ready Supremium Big Logo T-Shirt
Les Mills® Cropped T-Shirt
Workout Ready Compression Tee
Workout Ready Compression Tee
Workout Ready Supremium Big Logo T-Shirt
DreamBlend Cotton Relaxed T-Shirt
Studio Cropped T-Shirt
Activchill Athletic T-Shirt
Logo Tee
Studio Cropped T-Shirt
Workout Ready Supremium Tee
Studio Cropped T-Shirt
United by Fitness MyoKnit Tee
Studio Cropped T-Shirt
Workout Ready Supremium Long Sleeve T-Shirt (Plus Size)
Vector Graphic Tee
Workout Ready Supremium Long Sleeve T-Shirt (Plus Size)
Boxy Tee
Burnout T-Shirt
Restorative Studio Tee
Burnout Tee
Classics Foundation Big Logo T-Shirt
Workout Ready Supremium Long Sleeve T-Shirt (Plus Size)

Smidiga yogatoppar för dig som vill fokusera på kroppskontroll och andningsteknik      

Yoga har under de senaste åren blivit en av de snabbast växande sporterna, en trendig träningsform med krävande rörelser, men också mental avslappning. När du vill ha fullt fokus på ditt yogapass, vill du också ha sköna och funktionella träningskläder. Yogatopparna från Reebok är tillverkade i ett innovativt fuktavledande material och håller hög kvalité. Produkterna är framtagna för att tåla en frekvent och intensiv träning, och de håller dig torr och sval under hela träningspasset. Ta din yoga till nya nivåer och utveckla rörelseformerna i ett slimmat linne eller i en kaxig t-shirt, andas djupt och känn dig redo. Koncentrera dig på full närvaro och ta fram din inre zen. Utmana dig själv och kör ett krävande rörelsepass eller lägg fokus på mental träning i ett meditativt lugn. 

Sätt rörelserna och yogateknikerna i centrum i funktionella yoga t-shirts med god design

I en yogastudio eller om du kör dina pass ensam är koncentration och rörelserna prio ett. Regelbunden yoga ger ökad självkänsla och smidiga muskler, och med en bra kosthållning blir det en livsstil. Satsa på smidiga kläder som inte hindrar dig att utföra de positioner du strävar efter och finputsa med bra tillbehör så är grunden lagd. I Reeboks sortiment av träningskläder för yoga finns något för alla, välj mellan korta eller långa t-shirts, dova eller starka färger samt plagg för både killar och tjejer. Med rätt utrustning tar du din träning till nästa nivå, observerar din kropp och lyssnar inåt.

Effektivare träning med smarta yogatillbehör och väldesignade accessoarer

Rutinerade yogautövare vet vikten av rätt utrustning, det både underlättar och gör träningen mer lustfylld. I Reeboks kollektion av praktiska yogatillbehör och accessoarer finns allt från halkfria yogamattor och ventilerande träningsstrumpor, till väldesignade träningsväskor och yogaremmar som hjälper dig att bli vigare. Gör din yogaträning till en njutning, fokusera på dina muskler och ditt inre och en bra balans i livet.