alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Yoga · Tights

 
[52]
1 / 2
Sida:av 2

Yogatights - rör dig fritt i dessa strechiga byxor

Yoga är en sport som inte kräver någon utrustning. Det blir dock lättare att träna och utvecklas inom yogan om du har ändamålsenliga kläder. Reeboks yogatights är funktionella och estetiskt tilltalande och perfekta att bära under hårda yogapass. Tightsen är tillverkade av material som består av blandningar av polyester, elastan, nylon och spandex. Det stretchiga materialet är perfekt för yoga då det ger än bra passform samtidigt som utövaren har full rörelsefrihet och inte på något sätt hindras av sina kläder. Den inbyggda Speedwick-teknologin gör att tightsen andas och att den fukt som uppstår under träningen transporteras bort från huden och håller dig torr och sval under träningspasset.

Våra yogatights sitter där de ska

Yogatights är ett väldigt användbart och mångsidigt plagg som utan tvekan kommer hjälpa dig att nå längre inom yogan. För att kunna koncentrera dig på passet krävs det kläder som inte stör och irriterar. Du ska helt enkelt inte ens behöva reflektera över de kläder du bär utan fullt fokus skall kunna läggas på yogan. Reeboks leggings för yoga låter dig göra just detta då de har platta och skavfria sömmar och skyddspaneler i midjan som är designade för att undvika skav och obehag.

Praktisera med rent samvete i Reeboks leggings för yoga

Reebok arbetar kontinuerligt med att göra sin produktion så miljövänlig som möjligt. Målet är att lämna minsta möjliga avtryck, undvika avfall och spara på naturens resurser. Därför arbetar vi med återvunna och hållbart framtagna material, och detsamma gäller naturligtvis de tyger som används för att skapa våra fantastiska yogatights. I dessa kan du praktisera den uråldriga traditionen yoga med gott samvete. För att skapa en komplett träningsoutfit kan du med fördel botanisera runt bland Reeboks övriga utbud. Tillsammans med en välsittande sporttopp, ett par sköna yogastrumpor och varma och sköna överdragskläder har du en perfekt bas för din yogagarderob.